Om os

Forhandler af eksklusive produktserier

I et halvt år studerede Jonas i Dublin. Efter at have boet i byen i et stykke tid, begyndte han langsomt at skabe sig et indtryk af Irenes trends. En trend som han lagde specielt mærke til var den måde fyrene satte deres hår på. Jonas spurgte en fyr på gaden, hvordan han fik det oldschool look frem i sit hår og den unge irre anbefalede Jonas at købe pomade.

Da Jonas kom hjem gik han på nettet og undersøgte, hvad pomade var for et type produkt og hvor han kunne købe det i Dublin. Han blev bekendt med bloggeren, The Dapper Irish Dyke, som anbefaler nogle forskellige steder i Dublin. Sam’s Barbers faldt valget på, en familieejet kæde fra 1901.

I barbershoppen blev Jonas præsenteret overfor et stort udvalg af pomader, her fortalte ekspedienten ham at de fleste vælger deres pomade på baggrund af duften. Særdeles én pomade skilte sig ud fra de andre. Dette var pomaden fra Pomp & Co.

Efter at have prøvet pomaden, undersøgte Jonas hvem producenten bag Pomp & Co. var. Jonas skrev en mail, hvori han viste stor interesse for produktet. Det viste sig at Pomp & Co. blev styret af selvsamme barbershop som han havde købt produktet i.

I barbershoppen, på  28th Lower Ormond Quay, blev Jonas mødt af ejeren James Donnelly, som viste ham ned i kælderen hvor der gemte sig et lille lagerlokale. Siddende på en papkasse præsenterede James Pomp & Co. for Jonas, som fik en god forståelse for hvilke ønsker og visioner James havde med Pomp & Co. brandet.

Det er et ønske fra James at produktet bliver præsenteret i fysiske butikker, så forhandleren og forbrugeren kan mærke, føle og dufte til produktet før købsbeslutningen tages. Derudover har det stor betydning for i hvilke butikker produktet sælges, da det er ikke lige meget om produktet sælges hos professionelle frisører eller om det sælges til en hvilken som helst detailhandel.

I Marts 2015 blev Well Groomed IVS stiftet af Jonas Lingren efter hans udvekslingsstudie i Dublin, Irland. Well Groomed er forhandler af eksklusive og lækre grooming produktserier til den danske mand.

Distributionsvirksomheden har fokus på at få nogle lækre nye produktserier hjem til Danmark, samt at gøre det let og gennemsigtigt for saloner og barbershops at bestille varer.

Folkene bag

jonas_wg

Jonas Lingren
Founder

Info@wellgroomed.dk

casper_wg

Casper Søby Hansen
CO-Founder

Casper@wellgroomed.dk