Pomp & Co.

Produkterne forhandles på www.pompandco.dk

Pomp&Co_Final_Logo

Udviklet af barbers der værner om kvalitet

Virksomheden, Pomp & Co., blev oprindeligt fremstillet og skabt af barberen Sammy Donnelly i Dublin, Irland omkring år 1949. Brandet er udviklet af barbere, med mange års erfaring inde for den klassiske og stilede tilgang til frisør faget. For at hylde den originale pomade formular, lægger Pomp & Co. lige så meget vægt på kvaliteten af duften som produktet i sig selv.

Den originale pomade formular var særligt kendt for sin duft. I dag er den oprindelige eksakte mix stadig et mysterie. Duft blandingen alene tog over et år at udvikle. Den er en blanding af æteriske olier fra ‘Lavender’, ‘Lime’, ‘Musk’, ‘Sandalwood’ og ‘Crystal Amber’ (navne opgivet på engelsk). Særligt ved denne duft er, at det ikke er en syntetisk duft blanding, hvilket giver den lækre duft.

Produkterne fra Pomp & Co. er fyldt i glasbeholdere for ikke at påvirke duften. Blandingen af æteriske olier ville i en plastikbeholder betyde, at produktet ville miste duften over tid, på samme vis som en Cologne, aftershave eller parfume ville. Glasset, som er brugt til produktion af Pomp & Co.’s beholdere, er genbrugs glas som er fuldt ud genanvendelige. Alle produkter er allergitestede, uden brug af dyr, og udelukkende testet på mennesker.

Da Pomp & Co.’s produkter er stærkt koncentrerede betyder det, at du kun skal bruge en lille mængde produkt for at opnå resultater. I standard form kan vores produkter anses for stærke, hvor brugeren altid er i kontrol.

Grooming Goods